Contact

Frequently Asked

Questions

 

 

Hoeveel bedraagt de leveringskost ?

Dat hangt af van uw bestelling. Omdat u wellicht (helaas) geen tientallen kaartjes zult kopen, is er standaard een leveringskost voorzien van 1,68 € tot 100 gram. Naar Nederland tot 100 gram is de prijs 3,90 €. Gaat het om andere landen of is het gewicht hoger, dan nemen wij contact op voor de verzendkosten. Bestellingen boven de 30 euro worden gratis verzonden.

 

 

Hoe kan ik betalen en welke betaalwijzen worden geaccepteerd ?

 

U kan betalen via gewone bankoverschrijving op ons rekeningnummer BE12 9731 8549 8992. Of via Visa, Mastercard. Bancontact is helaas niet inbegrepen in deze webshop, wat wij ook jammer vinden. Als arme vzw zijn we niet in de mogelijkheid om een website te laten ontwikkelen, dus is ons motto keep it simple. Als u zich geroepen voelt als onderneming om van onze website gratis uw kwalitatief visitekaartje te maken, mag u ons altijd contacteren.

 

 

Hoe lang zal het duren vooraleer ik mijn bestelling heb?

 

We versturen uw bestelling zo snel mogelijk, maar hou rekening met een maximale leveringsduur van 3 werkdagen.

 

 

Hoe veilig is uw webshop ?

 

Deze webshop werd gemaakt via one.com. Zij garanderen dat zij de benodigde beveiliging hanteren, meer info op hun website over gebruikte beveiligingscodes enzovoort.... Wij gebruiken uw gegevens niet om door te verkopen aan anderen, enkel voor intern gebruik en om u op de hoogte te houden.

 

 

Wat gebeurt er na de bestelling ?

 

Na uw bestelling pakken we zo snel mogelijk uw kaartjes in. We doen dit met zorg, want zo zijn we.

 

 

Ontvang ik een factuur voor mijn bestelling ?

 

Wij houden van bomen. Alhoewel we een kaartenwinkel zijn en dus volop gebruik maken van bomen, klinkt dit raar, maar we sturen u geen factuur op papier. U krijgt een overzicht van uw bestelling op mail. Als u echt een factuur nodig heeft, geef ons een seintje.

 

Kan ik mijn herroepingsrecht uitoefenen ?

Bij verkoop op afstand is het wettelijk voorzien dat u binnen de 14 dagen een product kan terugsturen, dus wij houden ons daaraan. Mail ons en wij bezorgen u een retourformulier. Weet echter dat wij een arme vzw zijn en dat u gekozen heeft om te winkelen op een niet-perfecte kaartenwinkel. Maar als u een retour wenst, geen probleem, wij zijn er voor onze klanten.

GET IN TOUCH

CONTACT US

 

We would like to hear from you

vzw Cunamo

Ondernemingsnummer : 0685.640.639

connect@cunamo.be

tel. : 050/68.32.92 (enkel weekdagen tussen 10u30-11u30)

Omdat wij onze creativiteit niet willen beknotten, ons brein niet willen overladen, onze stress willen beheersen, omdat wij vrijwilligers zijn, zijn wij slechts dan bereikbaar.

Kan je dan niet bellen ?

Geen probleem, spreek een boodschap in in het antwoordapparaat en wij bellen u terug.

 
 
 
 

 

CONTACTFORMULIER

LEVERING

WERELDWIJD

Levering zo snel mogelijk. Wij verzenden op woensdag en vrijdag. Omdat wij onze tijd goed willen verdelen en medeleven met mensen die werken in de bezorgdiensten die alles op 24 u moeten doen.

RETOUR

 

Binnen de 14 dagen, zie hieronder in FAQ.

24 / 7

SUPPORT

We houden van happy customers, maar niet van overwerkt zijn, dus helaas is dit niet van toepassing.

 

Stuur een mail of bel op de vermelde uren (je kan ook altijd een boodschap achterlaten)